Skip to main content

Privacy policy

Door deze website te bezoeken gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden, verklaringen en bedingen.

Persoonsgegevens Die Worden Verwerkt

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Tandartskabinet Lies Deckers BVBA, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Tandartskabinet Lies Deckers BVBA verstrekt. Tandartskabinet Lies Deckers BVBA kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam van de patiënt
  • De adresgegevens
  • Het telefoonnummer
  • Het e-mailadres
  • De geboortedatum van de patiënt
  • Naam van de ouders of voogd, waar van toepassing de burgelijke staat of gezinssituatie
  • Contactgegevens van de huisarts of andere specialisten waar de patiënt bij in behandeling is of naar verwezen wordt.
  • Relevante gezondheidsverslagen
  • Informatie over uw afspraken zoals aankomst- en vertrektijd
  • Rijksregisternummer

Waarom Tandartskabinet Lies Deckers BVBA Gegevens Nodig Heeft

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Tandartskabinet Lies Deckers BVBA uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit volbrengen van een tandheelkundige behandeling en alles wat hiermee gepaard gaat.

Patiëntenservice: Wij gebruiken uw persoonsgegevens om patiëntenservice te verlenen.

Intercollegiale opleiding: Voor zover wettelijk toegestaan, gebruiken wij uw gegevens ook in het kader van opleidingen.

Verwijzingen: Het ontvangen en versturen van verwijzingen en verslagen van en aan huisarts, tandarts of andere specialisten.

Overige communicatie: Het kan voorkomen dat we contact opnemen per mail, post, telefoon of sms, afhankelijk van de contactgegevens die u met ons deelt. Dit kan om verschillende redenen zijn: Het kan zijn dat wij verzoeken die u heeft ingediend moeten beantwoorden en behandelen.

Juridische doeleinden: in bepaalde gevallen moeten we uw gegevens gebruiken om juridische geschillen te behandelen en op te lossen, voor onderzoeks- en nalevingsdoeleinden van de wet en regelgeving.

Detectie en preventie van fraude: we kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor het opsporen en voorkomen van fraude en andere illegale of ongewenste activiteiten

Om uw gegevens zoals hierboven beschreven te verwerken, baseren we ons op de volgende juridische grondslagen:

Uitvoering van een Contract: Het gebruik van uw gegevens kan noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het contract dat u bij ons heeft. Het uitvoeren van een tandheelkundige behandeling.

Rechtmatig belang: We kunnen uw gegevens gebruiken voor ons rechtmatig belang, zoals u voorzien van de best passende inhoud voor de website, e-mails en nieuwsbrieven, en om onze producten en diensten en de inhoud van onze website te verbeteren en promoten. We kunnen uw gegevens ook gebruiken voor administratieve en juridische doeleinden en voor het opsporen van fraude.

Toestemming: we mogen met uw toestemming uw persoonsgegevens voor bepaalde directe marketingdoeleinden gebruiken. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door contact op te nemen met ons via één van de adressen onderaan deze Privacyverklaring.

Hoe Lang Tandartskabinet Lies Deckers BVBA Gegevens Bewaart

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren Uw gegevens in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving (met inbegrip van die met betrekking tot het bewaren van documenten), om juridische geschillen met derde partijen op te lossen en ons bedrijf te leiden. Alle opgeslagen persoonlijke gegevens vallen onder dit privacybeleid. Uw gegevens worden niet langer dan 10 jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen Met Anderen

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Diensten van derden: Wij kunnen serviceproviders gebruiken om uw persoonlijke gegevens strikt in onze naam te verwerken. Dit heeft bepaalde doeleinden, waaronder het betalen van boekingen te faciliteren, marketingmateriaal te verzenden of voor analytische ondersteunende diensten. Deze diensten van derden/verwerkers hebben een geheimhoudingsplicht en het is niet toegestaan uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden.

Wij delen gegevens met derden onder bovengenoemde principes met

Advanced Technology Explained (ATX)
Brusselsesteenweg 283/12 - 9230 Wetteren
ATX levert ons softwarepakket DentAdmin en is daarnaast verantwoordelijk voor ons intern netwerk en het maken van back-ups.

Henry Schein
Henry schein levert de softwarepakket Scanora dat verantwoordelijk is voor de röntgenfoto's en de verwerking ervan.

Gallery 34
Marktplein 8 - 8620 Nieuwpoort
Beheert onze website en optimaliseert de site aan de hand van de verkregen analyses van Google Analytics

Telenet Business Hosting
Liersesteenweg 4 - 2800 Mechelen
Telenet Business Hosting zorgt voor de webhosting. De plaats waar onze website staat. Als u een mail verstuurt, dan wordt deze verhandeld door 

SDP Accountants BVBA
Generaal Baron Jacquesstraat 42 bus 1 - 8600 Diksmuide
SDP Accountants beheert onze boekhouding.

Ehealth
Willebroekkaai 38 - 1000 Brussel
Platform verstrekt door de federale overheid die gebruikt wordt voor de veilige informatie-uitwisseling binnen de gezondheidszorg.

Tandarts Annelies Priem
Onze Lieve vrouwstraat 10 - 8620 Nieuwpoort

Tandarts, verantwoordelijk voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Lisa Decombel
Onze Lieve vrouwstraat 10 - 8620 Nieuwpoort

Tandartsassistente, verantwoordelijk voor de patiëntservice

Leslie Blaton
Onze Lieve vrouwstraat 10 - 8620 Nieuwpoort

Tandartsassistente, verantwoordelijk voor de patiëntservice

In Kaart Brengen Websitebezoek

Op de website van Tandartskabinet Lies Deckers BVBA worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op hun servers. Lees meer over het privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Tandartskabinet Lies Deckers BVBA te kunnen verstrekken en om informatie over de effectiviteit van campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Tandartskabinet Lies Deckers BVBA heeft hier geen invloed op.

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA heeft Google geen toestemming gegeven om via Tandartskabinet Lies Deckers BVBA verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens Inzien, Aanpassen Of Verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tandartskabinet Lies Deckers BVBA zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Tandartskabinet Lies Deckers BVBA verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Tandartskabinet Lies Deckers BVBA op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.kindertandartsnieuwpoort.be is een website van Tandartskabinet Lies Deckers BVBA.

Tandartskabinet Lies Deckers BVBA is als volgt te bereiken: Onze Lieve Vrouwstraat 10 - 8620 Nieuwpoort, 058 59 35 88